Siirry suoraan sisältöön
Home » Seura » Jäsenyys ja maksut

Jäsenyys ja maksut

Tältä sivulta löydät tietoa Turunseudun Kenttäurheilijoiden jäsenmaksusta, valmennusmaksuista, ilmoittautumisesta ryhmiin, osallistumisen peruuttamisesta sekä yleisurheilulisenssin ja vakuutuksen hankinnasta.

Jäsenmaksu
Turunseudun Kenttäurheilijat ry:n jäsenmaksu (60 €) laskutetaan säännölliseen valmennustoimintaan eli yleisurheilu- ja parayleisurheiluryhmään kuuluvilta kerran kalenterivuoden aikana. Jäsenmaksun ja säännöllisen ryhmänsä valmennusmaksun (40-50 €/kk) maksaneiden urheilijoiden pm- ja SM-kilpailuiden osallistumismaksun maksaa seura.

Valmennusmaksut
Turunseudun Kenttäurheilijoiden yleisurheilukoulujen ja -ryhmien valmennusmaksut ovat kausi- ja ryhmäkohtaiset. Ryhmien valmennusmaksut muodostuvat harjoitusmäärien mukaan. Tarkemmat tiedot yleisurheilukoulujen ja -ryhmien kausi- ja valmennusmaksuista löydät näiden omilta sivuilta:
Lasten yleisurheilukoulu
Aikuisten yleisurheilukoulu
Yleisurheiluryhmät
Parayleisurheiluryhmät

Yleisurheilukoulujen (lasten ja aikuisten) laskun saat ilmoittautumisen yhteydessä. Yleisurheilu- ja parayleisurheiluryhmien valmennusmaksut laskutetaan kaksi (2) kertaa vuodessa: kesäkausi 1.5-31.10 ja talvikausi 1.11 – 30.4.

Huomio. Valmennusmaksu ei sisällä erillistä tapaturmavakuutusta, eikä yleisurheilulisenssiä. Huolehdi, että oma tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi korvaa myös liikunnan ja mahdollisten kilpailuiden aikana sattuneet vahingot.

Ilmoittautuminen
• Ilmoittaudu Turunseudun Kenttäurheilijoiden yleisurheilukouluihin ja -ryhmiin sähköpostilla tai puhelimitse valmennuspäällikkö Janne Keräselle turunseudunkenttaurheilija@gmail.com, puh. 040 5044 924 tai kyseisen ryhmän muulle vastuuhenkilölle.
• Jos et löydä sopivaa yleisurheiluryhmää, haluat keskustella ryhmän valinnasta tai tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä valmennuspäällikkö Janne Keräseen.
Seuraamme perustetaan lisää ryhmiä tarpeen mukaan.
• Ryhmiin voi tulla mukaan milloin vaan, myös kesken valmennuskauden, koska valmennusmaksut laskutetaan aloitusviikon mukaan.
Ilmoittautuminen yleisurheiluryhmiin on sitova ja peruste laskulle.
• Uudella harrastajalla on kahden kerran maksuton kokeilumahdollisuus (kts. Osallistumisen peruutus).

Osallistumisen peruutus
Uusi harrastaja on ilmoittautumisen jälkeen tervetullut käymään kahdessa harjoituksessa tutustumassa, jolloin tämä tutustumisaika on maksuton. Jos henkilö ei halua jatkaa ryhmässä kokeilukertojen jälkeen, ja ilmoitatte osallistumisen peruuttamisesta ennen seuraavaa kolmatta (3.) harjoituskertaa, perumme ilmoittautumisen ja laskun.
• Peruutus osallistumisesta yleisurheilu- tai parayleisurheiluryhmiin tulee pääsääntöisesti ilmoittaa valmentajalle ja/tai valmennuspäällikölle ennen seuraavan kauden alkua.
• Mikäli peruttaa osallistumisensa yleisurheilu- tai parayleisurheiluryhmissä kesken kauden, tulee lopettamisesta ilmoittaa viipymättä valmentajalle ja/tai valmennuspäällikölle, ja lisäksi tulee olla maksettuna kuluvan vuoden jäsenmaksu sekä maksaa lopettamiskuukauden ja kahden seuraavan kuukauden valmennusmaksut. 
• Mikäli et käy harjoituksissa, mutta et peruuta myöskään mitenkään osallistumistasi, olet sitoutunut maksamaan koko kauden valmennusmaksut sekä kuluvan vuoden jäsenmaksun.
• Pidempiaikaiset terveydellisistä syistä johtuvat poissaolot neuvotellaan erikseen.
• Erääntyneet laskut lähetämme kolmen muistutuksen jälkeen perintään, olethan yhteydessä, jos sinulla on erääntyneitä laskuja.

Lisenssi ja vakuutus
Turunseudun Kenttäurheilijat ry:n ryhmiin ilmoittautuminen ei automaattisesti sisällä tapaturmavakuutusta tai yleisurheilulisenssiä. Yleisurheilulisenssi on pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa. Varmista ryhmäsi vastuuvalmentajalta pitääkö sinun itse hankkia yleisurheilulisenssi ja siihen liitettävä mahdollinen Sporttiturvavakuutus, vai hankitaanko ja laskutetaanko ne seuran kautta. Esimerkiksi 13-vuotiaiden ja sitä nuorempien yleisurheilulisenssiin sisältyy Sporttiturvavakuutus automaattisesti.

Jos sinulla on oma tapaturma-, vapaa-ajan- tai urheilijavakuutus, tarkista sen vakuutusehdoista mitä se korvaa ja missä tilanteissa. Esimerkiksi korvaako vakuutus loukkaantumisen äkilliset tapahtuman seurauksena yleisurheilun harjoituksissa, kilpailuissa ja matkoilla.

Lisätietoa yleisurheilulisenssistä ja Sporttiturvavakuutuksesta: Suomen Urheiluliitto ry

Real Cookie Bannerin evästeilmoitus WordPressiin