Siirry suoraan sisältöön
Home » Seura » Valmentajat

Valmentajat

Janne Keränen (valmentaja, valmennuspäällikkö)

Jannella on laaja ammattitaito ja pitkäaikainen osaaminen valmentamisesta. Hän on toiminut jääkiekkomaalivahtien (Naantalin VG-62:ssa 1980-luvulla), telinevoimistelun, yleisurheilun ja parayleisurheilun valmentajana. Yleisurheiluvalmentajana Janne on toiminut vuodesta 2005 lähtien ja vuonna 2017 valmentaminen laajeni parayleisurheiluun.

Janne on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja liikuntaneuvojan tutkinnon sekä lukuisia muita valmentajakoulutuksia. Lisäksi hänellä on personal trainer -pätevyys. Jatkuva oppiminen ja osaamisen kehittäminen on valmentajalle joka päiväistä.

Jannen erityisosaamisalueet ovat yleisurheilulajit, lukuun ottamatta moukarinheittoa ja seiväshyppyä, sekä parayleisurheilulajit ja soveltava liikunta. Janne toimii Suomen parayleisurheilumaajoukkueen valmennustiimissä. Lisäksi hän ohjaa liikunnallisia iltapäiväkerhoja kouluissa ja erityis-/pienryhmien liikunnallisia iltapäiväkerhoja. Janne pitää myös juoksutekniikka ja -fysiikka harjoituksia muiden lajien urheilijoille, kuten esimerkiksi pesä-, kori- ja jalkapalloilijoille.

Aino Keränen (valmentaja)

Ainolla on vankka kilpaurheilijatausta ja hänen lajeinaan ovat olleet pitkät maantiejuoksut (10 km) ja kiekonheitto. Kiekonheitossa Aino on saavuttanut joukkuekilpailussa yhden Suomen mestaruuden ja yhden pronssin. Henkilökohtaisissa kilpailuissa hän on yltänyt useasti SM-kilpailuissa finaaliin eli kahdeksan parhaan kilpailijan joukkoon. Yleisurheilun Aino aloitti 6-vuotiaana.

Aino on kokenut ja erittäin pidetty lasten urheiluohjaaja, ja hänellä on suorittanut lasten yleisurheiluohjaajakurssin. Aino innostaa iloisesti ja heittäytyy mukaan lasten onnistumisiin.  Ainolla on varmasti parhaat tarrat jaettavana osallistumisvihkoihin!

Ainon erityisosaamisena on lasten kokonaisvaltainen urheilullinen valmentaminen ja kiekonheiton ja kuulantyönnön valmentaminen. Aino on valmentanut aiemmin Liedon Parmassa ja Turun Weikoissa. Aino on kevään 2019 ylioppilas ja tulevaisuus näyttää, mihin hän suuntaa kiinnostuksensa.

Vilja Keränen (valmentaja)

Viljalla on erittäin vahva eri hyppylajien, kuten pituus- ja korkeushypyn sekä kolmiloikan, kilpaurheilijatausta. Korkeushypyssä Vilja oli 12-vuotiaana hallikaudella Suomen tilaston kärjessä tuloksella 151 cm. Pituushypyssä ja kolmiloikassa hän selviytyi useina vuosina SM-kilpailujen finaaliin eli kahdeksan parhaan joukkoon. Yleisurheilun Vilja aloitti 7-vuotiaana.

Vilja on erittäin määrätietoinen ja huolellinen valmentaja. Vilja luo harjoituksiin viihtyisän ilmapiirin, jossa on mukava harrastaa ja kehittyä. Vilja tukee sinua yrittämään korkeammalle, pidemmälle ja nopeammin! 

Viljalla on erityisosaamista hänen lempilajeistaan eli korkeus- ja pituushypystä sekä kolmiloikasta, ja näiden lisäksi juoksuvalmennuksesta. Viljan valmennettavia ovat yli 10-vuotiaat, mutta tarvittaessa hän toimii sijaisena lasten ryhmissä. Vilja on valmentanut aiemmin Liedon Parmassa ja Turun Weikoissa.

Real Cookie Bannerin evästeilmoitus WordPressiin