Siirry suoraan sisältöön
Home » Seura » Esittely

Esittely

Turunseudun Kenttäurheilijat ry ”Yleisurheilua kaikille”
Turunseudun Kenttäurheilijat ry on nuori, koko ajan kasvava ja osaava yleisurheiluseura Varsinais-Suomessa.  Seurassamme suurena vahvuutena on se, että yleisurheilijat sekä parayleisurheilijat harjoittelevat samoissa ryhmissä toisiaan tukien. Jokaisella urheilijalla on omat haasteensa ja vahvuutensa, on sitten kyse parayleisurheilijasta tai yleisurheilijasta. Jokaisella urheilijalla on oma tavoite urheilulle, ja meillä on mahdollista harjoitella sekä harrastus- että kilpatasolla. Olemme saaneet Opetus – ja kulttuuriministeriöltä seuratoiminnankehittämistukea Parayleisurheilu kaikille Varsinais-Suomessa -hankkeeseemme.

Tarjoamme osaavaa ohjausta ja valmennusta kaikille ja kaikenikäisille yleis- ja parayleisurheilusta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Turunseudun Kenttäurheilijat harjoittelee kesäaikaan Paavo Nurmen stadionilla (Paavo Nurmen puistotie 9, 20800 Turku). Talvikaudella harjoittelemme Kupittaan urheiluhallissa (Tahkonkuja 5, 20520 Turku). Juoksuharjoituksia pidämme ulkona vaihtelevissa maastoissa, Turun kuntoradoilla sekä alueen eri portailla, kuten esimerkiksi Kuuvuoren, Kakolan- ja Samppalinnanmäen portaissa.

Turunseudun Kenttäurheilijat ry:n tunnistaa urheilukentillä Craftin mustan värisistä seura-asuista.

Seuran toimintalinja
Turunseudun Kenttäurheilijat ry tarjoaa kaikille mahdollisuuden harrastaa yleisurheilua sekä kasvattaa kansallisen ja kansainvälisen tason yleisurheilijoita. Seura järjestää kaikenikäisille, eri-tasoisille sekä eri tavoin toimintarajoitteisille henkilöille yleisurheilupohjaista harraste-, kuntoilu-, valmennus- ja kilpailuryhmätoimintaa, sekä näiden lisäksi muita liikuntapalveluita Varsinais-Suomessa. 

Turunseudun kenttäurheilijat ry on sitoutunut kaikessa toiminnassaan noudattamaan Urheiluyhteisön vastuullisuusohjelmaa (2020-2024), joka on koko urheiluyhteisöä sitova ohjeisto ja vastuullisuustyön perusta. Vastuullisuusohjelma sisältää viisi pääperiaatetta: hyvä hallinto, turvallinen toimintaympäristö, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, ympäristö ja ilmasto sekä antidoping.
• Toimintamme on läpinäkyvää, avointa ja osallistavaa.
• Urheilu tuottaa iloa ja positiivisia kokemuksia. Yksikään ei koe kiusaamista, häirintää tai muuta epäasiallista käytöstä.
• Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaamme.
• Toimimme kestävästi myös tulevia sukupolvia kohtaan.
• Urheilemme reilusti ja puhtaasti.
Lue lisää Urheiluyhteisön vastuullisuusohjelmasta 2020-2024 Olympiakomitean sivuilla.

Arvot
Turunseudun Kenttäurheilijat ry:n arvot ovat:
• Liikunnan ilo ja innostavuus
• Liikunnallisen elämäntavan tukeminen
• Yleisurheilua kaikille
• Urheiluyhteisön vastuullisuusohjelman noudattaminen

Tavoitteet
Turunseudun Kenttäurheilijat ry:n tavoitteena on toiminta, jossa yleisurheilijan kehitystyötä toteutetaan motivoivasti, kiirehtimättä ja turvallisessa ympäristössä huomioiden urheilijoiden kehitysvaiheet lapsesta ja nuoresta urheilijasta aikuisuuteen ja huipulle. Kehitämme urheilijoitamme ilon, lajirakkauden ja kokonaisvaltaisen osaamisen ilmapiirissä, olipa tavoitteena liikunnallinen elämäntapa, antoisa harrastus tai kilpaurheilu. Meidät tunnetaan hyvästä yhteishengestä ja seuraamme on kaikkien helppo tulla mukaan. Olemme onnistuneet työssämme, kun seuramme jäsenet jatkavat aktiivisina yleisurheilun parissa mahdollisimman pitkään ja mahdollisimman pitkälle.

Real Cookie Bannerin evästeilmoitus WordPressiin