Siirry suoraan sisältöön
Home » Seura » Harjoitusryhmät

Harjoitusryhmät

Seurassamme on yleisurheilutoimintaa erilaisissa ryhmämuodoissa. Osassa ryhmistä voi valita 1-3 harjoituskertaa viikossa. Alla on lyhyet kuvaukset eri-ikäisten yleisurheilutoiminnasta ja tarkemmat tiedot sekä maksut löydät Yleisurheilukoulut-, Yleisurheiluryhmät– ja Parayleisurheiluryhmät-sivuiltamme. Seuraan perustetaan myös uusia ryhmiä tarpeen mukaan, joten ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaan tai tarvitset lisätietoa.

Lasten urheilukouluissa (lapset alkaen 2 vuotta) opetellaan turvallisesti liikunnan perustaitoja unohtamatta leikkiä ja yleisurheilun alkeita.
Nuorten (9-16 vuotta) yleisurheiluryhmä tarjoaa liikunnan iloa, monipuolista treeniä ja yleisurheilua. Jokainen harjoittelee oman tasonsa mukaisesti, joten voit olla myös yleisurheilun vasta aloittava. Ryhmiä on eri tasolla ja eri tavoittein: harrasteryhmä harjoittelee yhden kerran viikossa, harjoitusryhmä 2 kertaa viikossa ja kilparyhmä 3 kertaa viikossa.
Parayleisurheiluryhmässä liikkumis- ja toimimisesteiset voivat harrastaa liikuntaa eri parayleisurheilulajeissa tai harjoitella tavoitteellisesti kilpailuihin tähdäten. Liikkumis- ja toimimisesteisiä ovat esimerkiksi liikuntavammaiset, näkövammaiset, kuulovammaiset ja kehitysvammaiset henkilöt sekä elinsiirron saaneet tai dialyysihoidossa olevat henkilöt. Parayleisurheilussa meillä on ”nuorten” parayleisurheiluryhmä, jossa harjoittelee eri-ikäisiä yleisurheilun vasta aloittaneita henkilöitä 1-2 kertaa viikossa, sekä kokeneempien parayleisurheiljoiden ryhmä, joka harjoittelee integroidusti seuramme vammattomien yleisurheilijoiden kanssa 3 kertaa viikossa.
Yleisurheiluryhmässä harjoittelee yli 13-vuotiaat aikuisiin asti oman tavoitteensa mukaisesti. Ryhmiä on eri tasolla ja eri tavoittein: harrasteryhmä harjoittelee yhden kerran viikossa, harjoitusryhmä 2 kertaa viikossa ja kilparyhmä 3 kertaa viikossa.
Aikuisten yleisurheilukoulussa (yli 30-vuotiaat) tutustutaan eri yleisurheilulajeihin, opitaan uutta, kohotetaan monipuolisesti kuntoa ja nautitaan liikunnasta. Yleisurheilukoulun jälkeen voit jatkaa yleisurheilun harrastamista Turunseudun Kenttäurheilijat ry:n yleisurheiluryhmissä. Turunseudun Kenttäurheilijat on SAUL:in eli Suomen Aikuisurheiluliitto ry:n jäsenseura, jolloin seuran aikuisurheilijoilla on oikeus osallistua SAUL:in toimintaan ja kilpailuihin. Lisätietoa
Juoksuvalmennusta annetaan myös muiden lajien yksilöurheilijoille tai joukkueille, kuten esimerkiksi pesä-, kori- ja jalkapalloilijoille. Juoksuvalmennus sisältää juoksutekniikka-, fysiikka- ja kehonhallintaharjoituksia. Muu toiminta kuten juoksuvalmennus, juoksutekniikan henkilökohtainen valmennus, ryhmävalmennus, kurssit, konsultointi ja muut vastaava toiminta sovitaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä valmennuspäällikkö Janne Keräseen turunseudunkenttaurheilija@gmail.com, puh. 040 5044 924.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner