Siirry suoraan sisältöön
Home » Parayleisurheilu » Parayleisurheiluryhmät

Parayleisurheiluryhmät

Turunseudun Kenttäurheilijoissa harjoittelee kaksi parayleisurheiljoiden ryhmää: ”nuorten” ja kokeneempien parayleisurheilijoiden ryhmät. Uusia parayleisurheilun harjoitusryhmiä perustetaan tarpeen mukaan. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä oikea vaihtoehto parayleisurheilun harrastamiseen. Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiseen ja osaavaan yleisurheiluseuraan.
─────────────────────────────────────────────────────
”Nuorten” parayleisurheiluryhmä
”Nuorten” parayleisurheiluryhmässa harjoittelevat eri-ikäiset yleisurheilun vasta aloittaneet paraurheilijat. Matalan kynnyksen harrastustoimintaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset eritavoin toimintarajoitteiset henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet yleisurheilun harrastamisesta. Tavoitteena on liikunnallisten elämyksien tarjoaminen, liikuntaharrastuksen tukeminen ja eri yleisurheilulajien harjoitteleminen. ”Nuorten” parayleisurheilijoiden ryhmä harjoittelee 1-2 kertaa viikossa. Valmennusmaksu muodostuu harjoitusmäärien mukaan.
─────────────────────────────────────────────────────
Kokeneempien parayleisurheilijoiden ryhmä
Kokeneempien parayleisurheilijoiden ryhmä harjoittelee integroidussa ryhmässä seuran vammattomien yleisurheilijoiden kanssa. Harjoittelu ryhmässä on tavoitteellista ja omien taitojen kehittämistä. Kokeneempien parayleisurheilijoiden ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa. Valmennusmaksu muodostuu harjoitusmäärien mukaan. 
─────────────────────────────────────────────────────
Valmennusmaksut
Valmennusmaksut ovat seuraavat:
Harrasteryhmässä 1 harjoitus/viikko: 30 € / kuukausi / henkilö.
Harjoitusryhmässä 2 harjoitusta/viikko: 40 € / kuukausi / henkilö
Aktiivi ”kilparyhmässä” 3 harjoitusta/viikko: 50 € / kuukausi / henkilö + henkilökohtainen harjoitusohjelma.

Valmennusmaksun lisäksi laskutetaan seuran jäsenmaksu 60 € vuosittain. Jäsenmaksun ja valmennusmaksun (40-50 €/kuukausi) maksaneiden urheilijoiden pm- ja SM-kilpailuiden osallistumismaksun maksaa seura. 

Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä:
Janne Keränen, valmennuspäällikkö
puh. 0405044924
s-posti: turunseudunkenttaurheilija@gmail.com

Real Cookie Bannerin evästeilmoitus WordPressiin