Seura-asut

Turunseudun Kenttäurheilijat ry:n Craft-merkkiset seura-asut tilataan Stadium-urheilulikkeestä. Seura-asujen tilaamisen pikaohje löytyy täältä: Seura-asujen tilaamisen pikaohje
Tutustu Stadiumin valikoimaan alla olevasta kuvasta:

Tue seuraasi – bonusta kaikille
Kaikista seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista voit kerryttää 3 % bonusta suoraan seurallemme, samalla kun saat ostoksistasi omat henkilö-kohtaiset bonuksesi. Jotta voi tukea Stadiumin ostoksilla Turunseudun Kenttäurheilijat ry:tä, jäsenen tai tukijan täytyy olla Stadiumin kanta-asiakas: Stadium Member. Mikäli seuran jäsen tai tukija ei ole vielä Stadiumin kanta-asiakas, voi hän liittyä kanta-asiakkaaksi myymälässä tai osoitteessa www.stadium.fi ja seurata sivustolta löytyviä liittymistä koskevia ohjeita. Jäsenyys on kortitonta ja maksutonta.

Kantajäsenyyden jälkeen valitse tuettava seura osoitteessa www.stadium.fi/teamsales seuraamalla sivustolla löytyviä ohjeita. Valinta on voimassa yhden vuoden, joten muista uusia tukemasi seurat vuosittain. Tuettavia seuroja tai joukkueita voi sinulla olla samanaikaisesti jopa 4 kpl, jolloin bonuksesi jakautuvat tasaisesti kaikille näille. Lisätietoa ja tarkemmat jäsenehdot ovat esillä sivustolla www.stadium.fi.

Esimerkkejä seura-asuista
Alla esimerkkejä Turunseudun Kenttäurheiljat ry:n seura-asuista: