Siirry suoraan sisältöön
Home » Seura » Seura-asut

Seura-asut

Turunseudun Kenttäurheilijat ry:n Craft-merkkiset seura-asut tilataan Stadium-urheilulikkeestä. Seura-asujen tilaamisen pikaohje löytyy täältä: Seura-asujen tilaamisen pikaohje
Tutustu Stadiumin valikoimaan alla olevasta kuvasta:

Koko valikoima
Itse tilattavat vaateet

Tue seuraasi – bonusta kaikille
Kaikista seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista voit kerryttää 3 % bonusta suoraan seurallemme, samalla kun saat ostoksistasi omat henkilö-kohtaiset bonuksesi. Jotta voi tukea Stadiumin ostoksilla Turunseudun Kenttäurheilijat ry:tä, jäsenen tai tukijan täytyy olla Stadiumin kanta-asiakas: Stadium Member. Mikäli seuran jäsen tai tukija ei ole vielä Stadiumin kanta-asiakas, voi hän liittyä kanta-asiakkaaksi myymälässä tai osoitteessa www.stadium.fi ja seurata sivustolta löytyviä liittymistä koskevia ohjeita. Jäsenyys on kortitonta ja maksutonta.

Kantajäsenyyden jälkeen valitse tuettava seura osoitteessa www.stadium.fi/teamsales seuraamalla sivustolla löytyviä ohjeita. Tuettavia seuroja tai joukkueita voi sinulla olla samanaikaisesti jopa 4 kpl, jolloin bonuksesi jakautuvat tasaisesti kaikille näille. Lisätietoa ja tarkemmat jäsenehdot ovat esillä sivustolla www.stadium.fi.

Esimerkkejä seura-asuista

Turunseudun Kenttäurheilijat ry:n koko seuramallisto on nähtävillä osoitteessa https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1489289 . Koko seuravalikoima kattaa sekä Craftin, että Stadiumin varastolta toimitettavia tuotteita. Huomioithan, että tämä sivusto on tarkoitettu seuran pääkäyttäjille ja sivustolta tilaaminen vaatii tunnukset järjestelmään. Osa tuotteista löytyy Craftin lisäksi myös Stadiumin omalta varastolta ja nämä tuotteet urheilijat ja heidän vanhempansa saavat itse tilattua painatettuina osoitteessa https://www.stadium.fi/seurat/1489289 . Mikäli haluamasi tuote puuttuu stadium.fi sivustolta, toimitetaan se todennäköisesti Craftin varastolta, ole ystävällisesti yhteydessä seuran valmennuspäällikköön tilataksesi tuotteen.


Alla esimerkkejä Turunseudun Kenttäurheiljat ry:n seura-asuista:

Real Cookie Bannerin evästeilmoitus WordPressiin