Siirry suoraan sisältöön
Home » Australian Perthissä käytiin elinsiirron saaneiden MM-Kisat 15-21.4.2023.

Australian Perthissä käytiin elinsiirron saaneiden MM-Kisat 15-21.4.2023.

Onnellinen Mitalisti!
Alina saavutti elinsiirron saaneiden MM-kisoissa upeasti Henk. koht. lajeissa 3 hopea mitalia ja 4x400m viestissä toi Suomen ankkurina komeasti pronssille.

Australian Perthissä käydyissä Elinsiirron Saaneiden MM-Kisoissa oli mukana seuramme urheilija Alina Nyholm. Alina aloitti urakan 5km maantiejuoksulla, sijoittuen siinä upeasti viidenneksi. Parin päivän huilin ja maisemien ihailun jälkeen alkoi yleisurheilut ja ensimmäisenä lajina Alinalla oli kuulantyöntö, missä ensimmäinen työntö lensi pisimmälle lukemiin 7,12m. Tulos riitti komeasti kakkossijaan. Samana päivänä oli vielä 100m Juoksu. Alina oli ennen jouksua todella hermostunut, mutta juoksi lähelle omaa ennätystään sijoittuen upeasti hopealle.

Perjantaina Alinan ensimmäinen laji oli hänen päämatkansa, 200m juoksu. Juoksu kulki hyvin ja Alina oli itsekin juoksuun tyytyväinen, varsinkin kaarrejuoksu onnistui loistavasti. Maalin Alina kiri loistavasti kakkosena. Perjantain kruunasi vielä 4x400m viesti, mistä Suomi sai historian ensimmäisen kyseisen matkan MM-Mitalin. Alina sai kunnian juosta ankkuri osuuden ja toi Suomen maaliin komeasti kolmantena. Kotiin tuomisina 3 hopea mitalia ja viestistä pronssi. Todella kova suoritus!! ONNEA ALINA!!!

Alina Nyholm avasi Suomalaisten kisaurakan elinsiirron saaneiden MM-kilpailuissa.

Suomen joukkueelle 12 mitallin saldo elinsiirron saaneiden MM-kilpailuista Australiasta.