Urheilijaohjeet

Ethän saavu kisoihin, jos olet kipeä tai sinulla on hengitysoireita. Kilpailussa noudatetaan THL:n ja OKM:n ohjeita sekä kilpailu ajankohtana voimassa olevia kokoontumisrajoituksia. Suositeltavaa on, että urheilijat pitävät vähintään 1 metrin etäisyyden toisiinsa suorituspaikoilla sekä verryttelyaluella.

Osanoton varmistaminen

Varmistus osanotosta lajiin on tehtävä viimeistään 90 minuuttia ennen kyseisen lajin alkua kilpailukansliaan. Kilpailukanslia sijaitsee maraton- portilla.

Saapuminen kisapaikalle

Kilpailupaikkana on Paavo Nurmen stadion, Paavo Nurmen puistotie 9, Turku. Kisapaikalle kannattaa saapua julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen.

Esteetön kulku, Hopeasepänkuja 2, 20810 Turku. Läheisen koulun, (Martin koulu) pieni parkkialue on varattu INVA P-alueeksi.

Omat välineet

Omat heittovälineet on tuotava välinepunnitukseen viimeistään 90 minuuttia ennen kyseisen lajin alkua. Välinepunnitus sijaitsee kisakanslian vieressä maraton-portilla.

Verryttelyalue

Verryttelyalue sijaitsee (katso kartta).

Saapuminen suorituspaikalle

Saavu omalle kilpailusuorituspaikalle 15 minuuttia ennen lajin alkua.

Pukeutuminen, suihku ja wc-tilat

Tilat sijaitsevat kilpailukansilian läheisyydessä stadionin sisätiloissa. Yläkatsomon takana on runsaasti wc-tiloja ja siellä on myös inva-wc:t.

Säännöt https://www.paralympia.fi/images/tiedostot/yleisurheilu/parayleisurheilun_sm-saannot_2018-2019.docx

Parayleisurheilun välinetaulukot 2019-2020